•         
Strona główna » Branże » Hotele i restauracje – monitoring mikroklimatu

Zadbaj o jakość mikroklimatu w hotelu oraz bezpieczne przechowywanie produktów spożywczych.

Zwiększ bezpieczeństwo przechowywania żywności

Restauracje - przechowuj żywność bezpiecznie

Restauracje – przechowuj żywność bezpiecznie

Rejestratorów temperatury używa się do monitoringu chłodziarek i chłodnic z przechowywaną żywnością.
Dzięki temu produkty spożywcze przechowywane są w odpowiednich warunkach chłodniczych a restauracja posiada pełną dokumentację potwierdzającą prawidłowe magazynowanie pożywienia przez 24h/dobę. Przedstawienie organom inspekcji takiej dokumentacji jest ważne w przypadkach zatruć, które nie były zależne od restauracji.
W sytuacji przekroczeń temperatury mamy sposobność podjąć działania, które nie dopuszczą do niedyspozycji klientów.
Zdarza się, że w chłodziarkach dochodzi do okresowego przemrażania produktów, szczególnie w gorące dni gdy agregaty chłodnicze pracują z większą mocą. Żywność magazynowana w odpowiednich warunkach charakteryzuje się lepszymi walorami smakowymi i konsystencją.

Zapewnij komfort, utrzymaj odpowiedni mikroklimat

Zapewnienie komfortu gościom jest dla hotelu najwyższym priorytetem. Rejestratory temperatury, wilgotności, natężenia oświetlenia zmonitorują stan budynku pozwalając na poprawę warunków na podstawie zebranych danych w miejscach gdzie będzie to konieczne, a także na stały nadzór nad niezbędnymi dla zapewnienia komfortu parametrami oraz szybkie ustalanie źródeł potencjalnych problemów.
W hotelach wysokiej klasy, w których brak ciepłej wody nie jest przez klientów akceptowalny, możliwy do przeprowadzenia jest monitoring temperatury i ciśnienia wody.

PROPONOWANE ROZWIĄZANIA

Monitoring i bezpieczeństwo żywności

Przechowywanie żywności w restauracjach – monitoring

KLIKNIJ TUTAJ

Monitoring mikroklimatu w pomieszczeniach

Monitoring parametrów klimatycznych i komfortu w hotelach.

KLIKNIJ TUTAJ

Pin It on Pinterest

Shares